Головна сторнка » Квест, Марʼяно був, коли ви бухло крали друг у друга в бункерах на Банковій

Квест, Марʼяно був, коли ви бухло крали друг у друга в бункерах на Банковій

Від KDNews
1,5K перегляди 6 хв. читати
A+A-
Скинути
Квест, Марʼяно був, коли ви бухло крали друг у друга

Написала, що коли здали росії Крим і Схід, Петро Порошенко був Президентом. Виправила в перші дві хвилини, але в мене тут на чергуванні від нього, раді рознести.

Не був! Мріяв і все для того робив. Навіть воєнний стан не ввели. Лобіював, як міг. А потім зразу вже сам здавав, не дав йти на Луганськ, звільняти далі, ганявся за добровольцями, згодився на Мінські домовленості тощо.

Чесно, 10 років тому мені було байдуже до регіоналів на кшталт нього, які кривлялися на Майдані, намагаючись піднятися ще вище на хвилі людського відчаю, політичних пенсіонерок та інших персонажів. Я собі вчилася і зовсім не розбиралася в політиці, не цікавилася, була розчарована загалом станом справ і вирішила “валити” з цієї країни. Вислала в США копію диплома, отримала підтвердження та планувала Steps. Але коли ввечері принесли повістку, мій світ перевернувся назавжди. Майже “на автоматі” пішла тоді у військкомат, наче мене хтось загіпнотизував. Навіть пропустила, що як жінка могла відмовитися. Вже за кілька днів я була в “учєбці”. Все відбулося, як уві сні.

Того зараз звертаюсь до всіх юних, молодих людей України. Не “валіть”, включайтесь. Від вашої волі залежить цей квест. Ми можемо змінити все. Але самі динозаври нічого не зроблять. Вони вже наробили за 30 років. Це наш час.


Думка з “0”

Квест?… Квест, дурепа ти ЗЕлена?.. Квест, Марʼяно був, коли ви бухло крали друг у друга в бункерах на Банковій. А в той час наприклад, захисники Бузкового парку гинули із коктейлями Молотова в руках, проти російських танків. Чому так? Тому що хтось, замість того, аби країну готувати до повномасштабного вторгнення, в січні проходив свій квест в Буковелі, обираючи між двома локаціями. Або ще на лижах погоняти? Або вже йти горілку з кентами жерти?

Все інше, це війна… Справжня війна. І тоді, напочатку 2014 року теж була, війна. Коли хлопці в залізних шоломах та одним бронежилетом на роту (це якщо пощастило), висувались колонами на Схід. Гадки не маючи що це воно таке, війна! Але пішли… В той час до речі, коли ти Марʼяно хотіла валити з країни, а хтось кривлявся з екрана телевізора відсуваючи кордони України трішки назад! (Ги, ги, ги… смішно же було, да?). Ті, хто взяли зброю, вчинили інакше. Не засцяли сховавшись за фразою, «Я эта, палитикай не интересуюсь», а зробили найважливіший у своєму житті крок вперед. І поцікався, скільки боєздатних частин та підрозділів було у нашій країни на той час? Не загальна кількість ЗСУ, а саме боєздатних підрозділів. А також поцікався які наприклад засоби звʼязку були на озброєнні того часу і як глибоко їх можна було засунути в одне місце в умовах сучасної війни?! Станом бюджетних коштів в лютому та березні 2014 року поцікався… Якщо ума вистачить? Ну і безумовно знайди для себе відповідь на просте питання, хто ж тоді довів армію країни до такого стану? Оххххх, уж цей Порошенко, да? Ну він же напевне винен в тому, що сімдесят відсотків кримських силовиків (ЗСУ, СБУ, МВС тощо), одразу здались росіянам, а інші підрозділи ЗСУ по своєму матеріально-технічному забезпеченню зупинились десь у 1985 році. І безумовно він, Порошенко винен в тому, що грьобаний квартал в обличчі Лисого та Степана з Тамбова тоді реготали з екрана телевізора, порівнюючи ЗСУ із баранами, а екіпаж подлодки «Запоріжжя» перед штурмом, із пукаючою у воді ігуаною? (Ги, ги, ги! Смішно же)… Ну точно Порошенко винен, більше ж не кому…

Квест, бл@дь…На фото, Марʼяно, українські бійці за воротами заблокованої військової частини

На фото, Марʼяно, українські бійці за воротами заблокованої військової частини в Криму. Зможеш із Слугами народу, без Гуглу, зʼясувати модель шоломів та бронежилетів? До речі, бронежилети були тільки на караульну службу. Ти же вумна, точно порахуєш, скільки це…

Donation for Author

Допоможіть проекту будь-яким, навіть маленьким внеском

Читайте також

Цей веб-сайт використовує файли cookie. Ми припустимо, що ви з цим згодні, але ви можете відмовитися, якщо хочете. Згоден Детальніше...

Compare Listings

заглавие Цена Положение дел Тип Площадь Цель Спальни Ванные комнаты