Головна сторнка » Угода користувача

Угода користувача

Від KDNews

Прочитайте нашу Угоду користувача уважно перш ніж користуватися сайтом «KDNews» (далі – «Сайт»).

Якщо Ви не погоджуєтесь із цією Угодою користувача, ви не повинні користуватися Сайтом і його сервісами. Будь ласка, перевіряйте цю Угоду час від часу, оскільки зміни в Угоді вказують на те, що Ви приймаєте їх з моменту внесення таких змін.

Ви можете користуватися Сайтом і всіма його сервісами, дотримуючись умов цієї Угоди та погоджуючись із Політикою конфіденційності сайту, що розміщена за адресою https://kdnews.net.ua/politika-konfidencijnosti/

1. Використання Сайту та його контенту

1.1. Усі матеріали сайту, включаючи текст, графіку, зображення, інформацію користувачів форуму, а також інші матеріали, що містяться на цьому Сайті (далі – «Матеріали») надані тільки для особистого використання.

1.2. Матеріали, розміщені на Сайті, не є професійними консультаціями з метою надання будь-яких психологічних, юридичних, медичних або інших професійних послуг. Тому на Матеріали Сайту не треба покладатися або використовувати їх як заміну консультацій із кваліфікованими фахівцями.

1.3. Ми можемо змінити, призупинити або закрити цей Сайт або будь-який його зміст, в будь-який час і з будь-якої причини, без попереднього повідомлення Користувача. Сайт може стати недоступним через технічні проблеми, несправність комп’ютерного обладнання або з інших причин. Ми також можемо в будь-який час після повідомлення користувачів ввести додаткову плату за використання будь-яких Матеріалів Сайту.

1.4. Заборонено використання спеціальних програмних засобів або програм для сканування і завантаження будь-яких матеріалів розміщених на Сайті. При використанні таких програмних продуктів користувач або його акаунт може бути заблокований без обмеження за часом або видалений без можливості відновлення.

2. Реєстрація та конфіденційність

2.1. Правила щодо збирання та використання особистої інформації Користувача викладені в Політиці конфіденційності, яка розміщена за адресою: https://kdnews.net.ua/politika-konfidencijnosti/ 

2.2. Для користування деякими сервісами Сайту Користувач повинен зареєструватися на сайті і створити профіль Користувача (далі – «Профіль»).

2.3. Сайт спрямований виключно для осіб, які проживають на території України. Ми не стверджуємо, що Матеріали, представлені на Сайті, можуть бути застосовані і можуть використовуватися в інших країнах. Ті, хто отримує доступ до сайту з інших місць, роблять це з власної ініціативи та на свій страх і ризик, і несуть відповідальність за дотримання місцевих законів. Ми залишаємо за собою право обмежити доступ до сайту будь-якій особі, географічній території або юрисдикції в будь-який час і на свій власний розсуд.

3. Авторське право

3.1. Сайт та його зміст є власністю сайту «KDNews» і захищені від несанкціонованого копіювання та розповсюдження на підставі Закону України «Про авторське право і суміжні права», Закону України «Про охорону прав на знаки для товарів і послуг», міжнародними конвенціями та іншими законами про інтелектуальну власність.

3.2. Повна або часткова републікація Матеріалів Сайту на інших ресурсах може бути здійснена за наявності прямого гіперпосилання (відкритого для пошукових систем) у першому абзаці публікації. Повна або часткова републікація матеріалів, у яких окремо зазначено про заборону їх копіювання, не допускається.

3.3. Якщо Ви зацікавлені в перевиданні, тиражуванні або іншому поширенні Матеріалів Сайту, будь ласка, зв’яжіться з нами за адресою kdeudesign@gmail.com .

4. Відправлення повідомлень користувачам

4.1. Сайт може відправляти Користувачеві різноманітні повідомлення електронною поштою, яка вказана Користувачем при реєстрації профілю. Повідомлення, які відправляються користувачеві, можуть включати такий зміст: інформація про новий контент, інформація про різні промо-акції і знижки, інформація рекламного характеру третіх осіб, технічна інформація про використання Сайту, інформація про нові сервіси.

4.2. Створюючи профіль на Сайті, Користувач автоматично погоджується з тим, що йому можуть бути надіслані листи за адресою його електронної пошти, вказаною при створенні профіля, тематика яких зазначена в п.п. 4.1. цієї угоди.

5. Зворотний зв’язок

5.1. Усі пропозиції або запитання з приводу цієї угоди Користувач повинен скеровувати в службу підтримки користувачів Сайту на електронну адресу kdeudesign@gmail.com .

Цей веб-сайт використовує файли cookie. Ми припустимо, що ви з цим згодні, але ви можете відмовитися, якщо хочете. Згоден Детальніше...

Compare Listings

заглавие Цена Положение дел Тип Площадь Цель Спальни Ванные комнаты