Головна сторнка » Отже, що наразі винесено в залу ВР по мобілізації

Отже, що наразі винесено в залу ВР по мобілізації

Від KDNews
4,2K перегляди 4 хв. читати
A+A-
Скинути
Отже, що наразі винесено в залу ВР по мобілізації

1) Обмеження терміну служби в 36 місяців тупо викинули під обіцянку врегулювати окремим законом. А чому не цим? Бо тягнути можна нескінченно?
2) Призов осіб, які доглядають за особами з інвалідністю, врегульований дуже поверхнево і призведе до купи проблем для людей з важкими діагнозами.
3) При цьому всіх бугаїв з прокуратури, поліції, ДБР ітп бронюють від мобілізації на 100% – треба ж комусь тримати всіх в покорі і стригти корупційні податки з тих, хто ще залишиться працювати.
4) Преміювання? Які гроші? Була норма про 10/70 тисяч для мобілізованих. Але в підсумку викинули. Як в анекдоті: «Ви орли?» «Так точно!» «А птицям гроші не потрібні»

Там ще багато того, що робить це закон батогом при повній відсутності стимулів. Він написаний владою зі ставленням до захисників, як до ресурсу, а не до героїв. І головне, що в такому вигляді він не допоможе ЗСУ, а навпаки. Тому, в поточній редакції важливий закон, від якого залежить захист України, приймати шкідливо. Він має бути переписаним. А до того працювати за діючим мобілізаційним законодавством.

ВР починає розгляд законопроекту про мобілізацію. 2 читання. Вкрай важливий законопроєкт!

Європейська Солідарність запропонувала запросити президента, який за Конституцією відповідає за мобілізацію. Стефанчук аж зблід, поки відмовив.

Запропонували запросити премʼєр-міністра і міністра оборони. Рада проголосувала проти.

Запропонували зробити пряму трансляцію і запросити журналістів, оскільки питання державної ваги і торкається майже кожної української родини. Теж відмова.

Чому?

Бо те, що хочуть повісити на парламент і протягнути голосами ОПЗЖ, насправді, ніяк не допоможе закрити проблеми ЗСУ. В такій редакції воно призведе лише до деморалізації і діючих військовослужбовців, і майбутніх. Саме тому, президент і виконавча влада дистанціюються від закону, а народу не хочуть показувати хто і що відстоював і хто за що голосував.

ВР починає розгляд законопроекту про мобілізацію

Законопроєкт про мобілізацію. Розгляд поправок, серед яких вкрай важливі і правильні.

Зала Верховної Ради зараз виглядає отак… Більшості наплювати на те, яким у підсумку буде закон. На жодну поправку немає голосів.

@zakrytazona

Donation for Author

Допоможіть проекту будь-яким, навіть маленьким внеском

Читайте також

Цей веб-сайт використовує файли cookie. Ми припустимо, що ви з цим згодні, але ви можете відмовитися, якщо хочете. Згоден Детальніше...

Compare Listings

заглавие Цена Положение дел Тип Площадь Цель Спальни Ванные комнаты