Головна сторнка » Інвестування в умовах війни: як правильно розпоряджатися своїми коштами

Інвестування в умовах війни: як правильно розпоряджатися своїми коштами

Від KDNews
372 перегляди 1 хв. читати
A+A-
Скинути
Інвестування в умовах війни

Інвестиції – вкладення коштів з метою отримання прибутку в майбутньому. Важливо дотримуватися правила диверсифікації, щоб зменшити ризики та мінімізувати втрати коштів. Наша команда зібрала для вас інформацію, куди краще інвестувати в 2023 році:

  • Нерухомість: ринок нерухомості залишається популярним об’єктом інвестування, оскільки будівництво є однією з галузей, яка активно розвиватиметься після закінчення війни.
  • Земля: земельна ділянка коштує не так багато, що дає змогу більшості особистих інвесторів з легкістю зайти на ринок. В Україні інвестування в землю має свої плюси – такі як неможливість знищення цього активу та збільшення його вартості після війни та вступу країни до ЄС.
  • Державні облігації: міністерство фінансів України випускає ОВДП – цінні папери на внутрішньому ринку, щоб залучити кошти на фінансування потреб країни. Ці інструменти вважаються надійними, оскільки гарантується повне погашення урядом.

Читайте також

Цей веб-сайт використовує файли cookie. Ми припустимо, що ви з цим згодні, але ви можете відмовитися, якщо хочете. Згоден Детальніше...

Compare Listings

заглавие Цена Положение дел Тип Площадь Цель Спальни Ванные комнаты