Головна сторнка » ВАКС визнав депутата Герасимова винним у декларуванні недостовірної інформації

ВАКС визнав депутата Герасимова винним у декларуванні недостовірної інформації

Від KDNews
8,2K перегляди 1 хв. читати
A+A-
Скинути
ВАКС визнав депутата Герасимова винним у декларуванні недостовірної інформації

Суд призначив йому покарання у вигляді штрафу – 51 тисяча грн – із позбавленням права обіймати певні посади строком на 1 рік.

Також суд постановив стягнути з Герасимова 55 тисяч грн за процесуальні витрати.

Артур Герасимов під час судового засідання заявив, що ця «справа не має жодного стосунку до корупції, а все, що розглядають в суді, сталося задовго до політики і сталося за задекларовані законні гроші».

Як згодом уточнили в Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі, у звʼязку із закінченням строків давності депутата звільнили від відбування покарання.

Ще у квітні 2021 року наш журналіст Георгій Шабаєв у своєму розслідуванні розповів, що народний депутат Артур Герасимов не задекларував двоповерховий маєток в Іспанії.

Власником маєтку, який розташований у містечку Хавеа провінції Аліканте на узбережжі Середземного моря, Герасимов разом зі своєю дружиною став у 2013 році, проте, ставши депутатом, він жодного разу не вніс відомості про нього в декларацію.

Саме після виходу цього матеріалу «Схем» НАБУ розпочали розслідування щодо можливого недостовірного декларування.

Читайте також

Цей веб-сайт використовує файли cookie. Ми припустимо, що ви з цим згодні, але ви можете відмовитися, якщо хочете. Згоден Детальніше...

Compare Listings

заглавие Цена Положение дел Тип Площадь Цель Спальни Ванные комнаты