Головна сторнка » PayPal запустив стейблкоїн, забезпечений доларом

PayPal запустив стейблкоїн, забезпечений доларом

Від KDNews
1,2K перегляди 1 хв. читати
A+A-
Скинути
PayPal запустив стейблкоїн, забезпечений доларом

PayPal зробив крок у сфері цифрових платежів, представивши власну повністю регульовану стабільну монету PayPal USD (PYUSD). PYUSD – стейблкоїн деномінований у доларах США та призначений для використання потенціалу стейблкоїнів для безперешкодних платежів у веб-3 та цифровому середовищі.

PYUSD можна обміняти на долари США у співвідношенні 1:1 і він випускається Paxos Trust Company. Тож відповідні вимогам клієнти PayPal із США можуть придбати PayPal у доларах США та скористатися кількома перевагами, включаючи переказ стабільної монети між PayPal та сумісними зовнішніми гаманцями, здійснення платежів між фізичними особами з використанням PYUSD та фінансування покупок, обравши PayPal USD. Крім того, клієнти PayPal можуть конвертувати ряд підтримуваних криптовалют у долари США PayPal.

PayPal USD спрямований на подолання розриву між фіатними грошима та мережею 3 для споживачів, продавців та розробників. Як єдина стабільна монета, що підтримується в мережі PayPal, вона використовує досвід PayPal у великомасштабних платежах та переваги протоколів блокчейну з точки зору швидкості та вартості.

Як токен ERC-20 на блокчейні Ethereum, PayPal USD відкриває нові можливості для розробників, а головне, його можна легко прийняти на біржах та інтегрувати до екосистеми PayPal.

Читайте також

Цей веб-сайт використовує файли cookie. Ми припустимо, що ви з цим згодні, але ви можете відмовитися, якщо хочете. Згоден Детальніше...

Compare Listings

заглавие Цена Положение дел Тип Площадь Цель Спальни Ванные комнаты