Головна сторнка » Хроніка знищення. “Укроборонпром”

Хроніка знищення. “Укроборонпром”

Від KDNews
3,5K перегляди 9 хв. читати
A+A-
Скинути
Хроніка знищення. “Укроборонпром”

15.‎06.‎2023

У воюючій війні головне оборонне підприємство “Укроборонпром” заблоковано бюрократичними процедурами і не має ні поточного ні перспективного плану випуску військової продукції.

29.‎06.‎2023

Головним шматком власності ДП “Укроборонпром” на яку власне і претендує влада Зеленського є досить великі земельні ділянки в межах чи безпосередній близькості від великих населених пунктів. Умовно їх біля двадцяти. Перетворення державного підприємства в акціонерне товариство і потрібно для розмивання статусу власності на ці ділянки і виведення їх з-під юрисдикції держави. Новий “голова” “Укроборонпрому” це чергова підставна фігура для списання на нього всіх кримінальних справ.

19.‎07.‎2023

Акціонерне товариство «Українська оборонна промисловість» (це те що було державним “Укроборонпромом”) працює над двома питаннями — формування Наглядової Ради (зарплата від 100000 в місяць) і план передачі майна і земельних ділянок з балансу АТ. Куратор грабунку — міністр з питань стратегічних галузей промисловості Олександр Камишін

14.‎08.‎2023

За попередній тиждень до документального розгляду президенту України було надано 118 документів різного рівня. Сліди роботи над документами в вигляді письмових вказівок є по двом — доповідна записка КМУ про передачу землі Академії аграрних наук до Фонду держмайна і доповідна записка КМУ по призначенню членів наглядової ради акціонерного товариства «Українська оборонна промисловість» (це те що було державним “Укроборонпромом”). В обох випадках резолюція була лаконічна “Єрмаку”.

17.‎08.‎2023

ГШ ЗСУ під директиву ГК ЗСУ Залужного провело повну описову ревізію основних пунктів зберігання боєзапасу і змінило штатні караули Нацгвардії на підрозділи резерву ЗСУ. Дані ревізії передані голові Об’єднаного комітету начальників штабів США Міллі. ГШ ЗСУ викликало на нараду керівництво АТ «Українська оборонна промисловість» (кол.”Укроборонпром”). Хтось із США (Держдепартамент) телефонував Шмигалю.

22.‎08.‎2023

З приходом до влади Зеленського і К державне замовлення на виробництво снарядів було вилучено з бюджету держави і подальша діяльність єдиного українського виробника снарядів ствольної артилерії ДАХК “Артем” (“Укроборонпром”) була заблокована судовим позовом від іншого державного підприємства — “Український центр “Безпека”, яке знаходилось у підпорядкуванні Міністерства економічного розвитку та торгівлі.

25.‎09.‎2023

Акціонерне товариство «Українська оборонна промисловість» (це те що було державним “Укроборонпромом”) з початку року відремонтувало 1 танк евакуйований з пошкодженнями. Взагалі ремонту чекають 68 одиниць танкової техніка.

13.‎10.‎2023

Борг підприємств АТ «Українська оборонна промисловість» (“Укроборонпром”) по заробітній платні перед персоналом складає 8.012 млн. гривен, по комунальним послугам 14.4 млн. гривен, підрядним організаціям 8.65 млн. гривен. Вирішення питань гальмується ще й відсутністю голови правління наглядової ради.

Всі технологічні лінії підприємств АТ «Українська оборонна промисловість» (це те що було державним “Укроборонпромом”) знаходяться в стані виробничої бездіяльності.

01.‎11.‎2023

Станом на 01.11.2023 міністерство оборони України не забезпечило фінансування жодного проекту виробництва бойових безпілотних літальних апаратів на технологічних і виробничих структурах АТ «Українська оборонна промисловість» (“Укроборонпром”).

Donation for Author

Допоможіть проекту будь-яким, навіть маленьким внеском

Читайте також

Цей веб-сайт використовує файли cookie. Ми припустимо, що ви з цим згодні, але ви можете відмовитися, якщо хочете. Згоден Детальніше...

Compare Listings

заглавие Цена Положение дел Тип Площадь Цель Спальни Ванные комнаты