Головна сторнка » “Слуги” пішли в рознос

“Слуги” пішли в рознос

Від KDNews
3,2K перегляди 2 хв. читати
A+A-
Скинути
"Слуги" пішли в рознос

Як стверджує УП, верхівка партії СН у березні почала збирати своїх депутатів, щоб утримати фракцію від колапсу.

“У чесних людей, які йшли працювати на країну, тупо закінчились заощадження і їм нема на що жити. А в тих, хто йшов мутити, теж мотивації ніякої, бо зараз в Раді грошей немає. А тут ще ПЕПство, а тут ще ЗМІ тебе з усіх сторін мочать, і свої ж міністри чи губери витирають об тебе ноги. Мотивація не дуже”, — цитує видання одного з нардепів.

“Нам треба укласти якийсь новий “договір”, як нам далі жити і працювати. Всякі призначення, виїзди за кордон і так далі – це одне. Але головний підсумок цих зустрічей – це шок. Коли кажеш депутатам, що ще мінімум там півтора – два роки треба в такому форматі прожити, всіх кидає в піт”, – ділиться спостереженнями один із депутатів.

“Я розумію, що наші на Банковій знову хочуть все вирішити і потім в останній момент закинути в Раду нові призначення, щоб ми швидко проголосували. Але цього разу так, боюсь, не вийде”, – додає співрозмовник.

Donation for Author

Допоможіть проекту будь-яким, навіть маленьким внеском

Читайте також

Цей веб-сайт використовує файли cookie. Ми припустимо, що ви з цим згодні, але ви можете відмовитися, якщо хочете. Згоден Детальніше...

Compare Listings

заглавие Цена Положение дел Тип Площадь Цель Спальни Ванные комнаты