Головна сторнка » Чому Зеленський не віддасть Рєзнікова ?

Чому Зеленський не віддасть Рєзнікова ?

Від KDNews
3,9K перегляди 6 хв. читати
A+A-
Скинути
Чому Зеленський не віддасть Рєзнікова ?

Тому що Рєзніков розкаже хто давав розпорядження на передачу грошей “лівим фірмам”

06.‎07.‎2023 Хроніка Станом на ‎01.‎07.‎2023 сума незабезпеченої дебіторської заборгованості за контрактами Міністерства оборони України складає 49.756 млрд. гривен. З неї 35.264 млрд. гривен з пропущеним терміном. Кажучи загально зрозумілим — Зеленський\ Шмигаль \Рєзніков поцупили з бюджету майже 1 млрд. баксів і розпихали на фірми-одноденки, як контракти на постачання.

Тому що Рєзніков розкаже хто давав розпорядження прийняти на роботу міністерство оборони (!) проросійського агітатора (чи агента?).

01.‎07.‎2023 Хроніка Учасник антиукраїнських політичних шоу на російському владному першому каналі Руслан Ригованов зайняв керівну посаду в Міністерстві оборони України.

Врешті решт ! ВІН РОБИВ ВСЕ ЩО ЙОМУ ГОВОРИЛИ !

05.‎02.‎2023 Хроніка На нараді у Зеленського міністр оборони Олексій Рєзніков категорично відмовився іти у відставку з посади міністра. “Я робив те, що мені говорили. Хто там що накрутив — це ваші питання” заявив він звертаючись до Єрмака.

І останнє. Ви нічого не доведете !

10.‎02.‎2023 Хроніка Вся паперова документація відділу закупівель міністерства оборони за останній квартал 2022 року зникла невідомо де. Розрахунок Рєзнікова і К дуже простий — електронні версії документів легко оскаржити і їх документальна цінність потребує довготривалих експертиз.

Donation for Author

Допоможіть проекту будь-яким, навіть маленьким внеском

Читайте також

Цей веб-сайт використовує файли cookie. Ми припустимо, що ви з цим згодні, але ви можете відмовитися, якщо хочете. Згоден Детальніше...

Compare Listings

заглавие Цена Положение дел Тип Площадь Цель Спальни Ванные комнаты