Головна сторнка » Справа Коломойського

Справа Коломойського

Від KDNews
4,8K перегляди 5 хв. читати
A+A-
Скинути
Коломойський

Акт №1

Баканов зовсім не випадково повернувся з Германії і зображає з себе адвоката в Україні. Часи коли він був більш-менш корисним США минули. “ Процедурний статус недоторканності осіб державного імунітету “ вже не захищає, тому додому, до України.

“Позбавлений” громадянства України Коломойський прекрасно жив в Ізраїлі, навідуючись в Україну виключно по дрібним моментам, раптом отримав від ізраїльських друзів “вибачай, але…” по питанню екстрадиції в разі її пред’явлення, вирішив цього не чекати

“АЛЕ.” чекало його і в Україні

де Зеленський вирішив провернути з ним “схему Фірташа”. Під будь-яким приводом не видавати його в США, а забираючи потроху його активи. І це була помилка, Коломойський — не Фірташ.

Зеленський мислить короткостроковими категоріями шоу. Йому потрібно шоу для відвертання уваги від катастрофічних корупційних скандалів у власній владі. Він не здатен прорахувати ситуацію навіть на два кроки вперед. Шоу закінчиться, а забутий усіми дует “Коломойський — Зеленський” — знову в фокусі уваги, з чим ми і поздоровляємо команду ЗЮ:)

Акт №2

Головні тези які були донесені радником президента з національної безпеки Джейком Салліваном на зустрівся з делегацією українських антикорупційних органів (див. ГЗМ 02.09.2023). Активізацію зусиль США по притягненню до відповідальності президента Зеленського і його оточення США планує після закінчення основного терміну його державних повноважень (прим. 31.03.2024). До цього періоду завдання антикорупційних органів — накопичення даних і обмін ними з відповідними органами США. До розслідувань підключаються структури ФБР США.

03.‎09.‎2023

“Юрист” Зеленський допустив процесуальну помилку давши фальшстарт по Коломойському почавши свою версію кримінальної справи з метою блокувати інші. Він не знав, що США взяло тайм-аут до 31.03.2024. До цього періоду пройдуть всі терміни слідства і його поновлення “по новим обставинам, що відкрились” для НАБУ\САП не буде проблемою.

(далі буде)

Donation for Author

Допоможіть проекту будь-яким, навіть маленьким внеском

Читайте також

Цей веб-сайт використовує файли cookie. Ми припустимо, що ви з цим згодні, але ви можете відмовитися, якщо хочете. Згоден Детальніше...

Compare Listings

заглавие Цена Положение дел Тип Площадь Цель Спальни Ванные комнаты