Головна сторнка » Цифрова валюта ЄС і дурість офіса президента України

Цифрова валюта ЄС і дурість офіса президента України

Від KDNews
453 перегляди 1 хв. читати
A+A-
Скинути
Цифрова валюта ЄС і дурість офіса президента України

Центральні банки у всьому світі розглядають можливість випуску власних цифрових валют. Заради збереження ролі євро у світовій економіці і зниження залежності ЄС від таких платіжних систем, як Visa, MasterCard і PayPal, Європейська комісія презентувала проєкт введення цифрової валюти на всій території ЄС.

Запровадження цифрового євро сприятиме стабільності фінансової системи ЄС, допоможе споживачам і сприятиме розвитку інновацій на ринку платіжних послуг, – стверджують у Financial Times.

Планується, що цифрове євро можна буде використовувати без банківського рахунку і для операцій у режимі офлайн.

При цьому, ініціатива Єврокомісії гарантує збереження готівки у якості способу оплати. Тобто, Євросоюз навіть не думає про те, що офісно-президентський Шурма видав, як революційну реформу.

Національний банк України минулого року пропонував концепцію цифрової гривні, але далі презентації справа не пішла. Зате, ОП фонтанує ідіотськими ідеями про перше у світі скасування готівки, які лише доводять інвесторам, що українське керівництво несповна розуму. А це напряму може вплинути на відновлення країни після війни.

Ну і прикладне застосування дурості Шурми: якщо скасувати готівку, то чим розплачуватись під час вимкнень електроенергії? Натурою? Ну то хай готівка буде скасована лише для офісу президента. До речі, їм це буде корисно.

Читайте також

Цей веб-сайт використовує файли cookie. Ми припустимо, що ви з цим згодні, але ви можете відмовитися, якщо хочете. Згоден Детальніше...

Compare Listings

заглавие Цена Положение дел Тип Площадь Цель Спальни Ванные комнаты