Головна сторнка » IBAN та SWIFT – у чому різниця?

IBAN та SWIFT – у чому різниця?

Від KDNews
759 перегляди 2 хв. читати
A+A-
Скинути
IBAN та SWIFT - у чому різниця?

Різні банківські та небанківські установи розширюють свої бізнес-операції шляхом забезпечення можливості отримувати та відправляти гроші за кордон від клієнтів, бенефіціарів чи постачальників у різних точках світу.

Ось чому SWIFT та IBAN стають важливими та необхідними для переказу грошей на міжнародному рівні.

IBAN – це стандартний формат номерів банківських рахунків, який в основному використовується в країнах Європейського Союзу, а SWIFT – це глобальна мережа, яка дозволяє обмінюватись фінансовими даними через всесвітньо визнану мережу.

Відмінності між ними – це формат кодів та їх місцеперебуванням, що використовується для ідентифікації конкретних банківських рахунків.

До речі, ви можете самостійно з легкістю знайти код IBAN або SWIFT у своїй банківській виписці як онлайн, так і офлайн. Якщо ж у вас немає доступу до виписки, рекомендую використовувати ці надійні інструменти:

Міжнародний номер банківського рахунку (IBAN)
SWIFT-коди
Банківські коди

Таким чином, IBAN та SWIFT відіграють важливу роль, коли йдеться про обробку та спрощення міжнародних банківських переказів.

Читайте також

Цей веб-сайт використовує файли cookie. Ми припустимо, що ви з цим згодні, але ви можете відмовитися, якщо хочете. Згоден Детальніше...

Compare Listings

заглавие Цена Положение дел Тип Площадь Цель Спальни Ванные комнаты