Головна сторнка » «Слуга народу» готується до ліквідації

«Слуга народу» готується до ліквідації

Від KDNews
2,5K перегляди 2 хв. читати
A+A-
Скинути
«Слуга народу» готується до ліквідації

На 14-15 грудня готується з’їзд партії «Слуга народу», де одним із головних питань буде кадрове – про зміну голови партії Олени Шуляк. Формально у нинішної голови закінчився дворічний термін повноважень. Неформально – голова партії проявила себе як запеклий лобіст тих, кого називають будівельною мафією.
Оскільки партія вже не має й половини колишнього рейтингу цей проект вже не мє політичних перспектив і насправді йдеться про те, кого призначать головою ліквідаційної комісії.

Іншими словами, скомпрометовану СН ліквідують, натомість вже йде активна підготовка до запуску нового/чергового політичного проекту під патронатом Зеленського/Єрмака, до якого будуть залучати військових, волонтерів та інших лідерів громадської думки, репутація яких дозволить чинній команді на Банковій спробувати повторити політичну аферу 2019 року.

Ймовірно, проект очолить Андрій Єрмак. Він і має стати лідером проекту.


Дія

Партія “Слуга народу” по факту розвалюється і спочине у бозі вже в 2024 році. Водночас на Банковій вже давно задумались про створення альтернативної партії під проводом Володимира Зеленського, яка набиратиме нову команду незашкварених і непомічених в скандалах, можливо туди візьмуть певних військових та волонтерів.

А ось буквально сьогодні на сайті Опендатабот була зареєстрована така партія – “Дія”.
Цілком можливо, що це стане відправною точкою створення нової політичної сили ЗЕвлади.

Donation for Author

Допоможіть проекту будь-яким, навіть маленьким внеском

Читайте також

Цей веб-сайт використовує файли cookie. Ми припустимо, що ви з цим згодні, але ви можете відмовитися, якщо хочете. Згоден Детальніше...

Compare Listings

заглавие Цена Положение дел Тип Площадь Цель Спальни Ванные комнаты