Головна сторнка » Чим можуть обернутися для країни вибори в Дії

Чим можуть обернутися для країни вибори в Дії

Від KDNews
3,7K перегляди 2 хв. читати
A+A-
Скинути
Чим можуть обернутися для країни вибори в Дії

Як би не сумно і соромно було це писати, але історія з відрядженням після публікації посту отримала погане продовження…

Власне десь за годину півтори після публікації, розпорядження таки зʼявилося. З системи електронного документообігу СЕДО випливало, що його підписав Стефанчук в 9.16 ранку 22 січня, а сам документ з необхідним для прикордонників QRкодом зʼявився в 11.38 понеділка (захід в Страсбурзі вже почався). Без цього документу перетнути кордон неможливо. Ці цифри ви бачите на скріні першому, зробленому в 12.39 ранку (це внизу фото справа в кружечку зафіксовано).

Але за кілька годин я відкрила свій кабінет, і опа… виявляється, все було підписано… 19 січня, як і мало бути, власне. Цифри змінилися. І сталося це диво через чотири години, в 16.36. Це на скріні номер два ви можете побачити.

Бачили б ви подив моїх помічників і секретаріату фракції.

Так ми зʼясували що в систему електронного документообігу можна вносити зміни. Аби потім робити з когось дурника. Бо ж не всі роблять ті скріни.

Публікую це лише для того, аби всі переконалися, чим можуть обернутися для країни вибори в Дії. Ваш голос там можна змінити так само, як от дату підпису. І — не підкопаєшся.

Вікторія Сюмар

Donation for Author

Допоможіть проекту будь-яким, навіть маленьким внеском

Читайте також

Цей веб-сайт використовує файли cookie. Ми припустимо, що ви з цим згодні, але ви можете відмовитися, якщо хочете. Згоден Детальніше...

Compare Listings

заглавие Цена Положение дел Тип Площадь Цель Спальни Ванные комнаты